Avrupa'nın en büyük işe alım firması Experis, başarının anahtarının, her işi uzmanıyla çözmekte yattığını düşünüyor. Her branşta, işinin profesyonelleri ve uzmanlarıyla çalışan Experis, nokta atış yaparak, işten ve zamandan kazandığını ifade ediyor.

HER GÜN 600 BİN KİŞİYE İŞ POZİSYONU ÖNERİYORUZ

Teknoloji Gündemine konuk olan Experis Türkiye Direktörü Sertaç Yiğit, günde 600 bin kişiyi, uygun bir iş pozisyonuyla buluşturduklarını belirterek, “Günde 40 bin kişiyi de işe yerleştiriyoruz” dedi.
Avrupa'nın en büyük işe alım şirketlerinden biri olarak, bilişim teknolojisi, teknoloji, mühendislik, üretim, satış ve pazarlama, finans, muhasebe, sağlık hizmetleri ve yaşam bilimleri pozisyonlarına her gün iş profesyonellerini yerleştirdiklerini açıklayan Yiğit, rakiplerinden nasıl ayrıştıklarını şöyle açıklıyor:

BAŞARININ ANAHTARI UZMAN KADRODA

“Tüm coğrafyalardaki kültüre, iş yapış şekline, şirketin kurum kültürüne kadar kadromuzda uzman çalışıyor. Firmaların karşısına terzi işi, nokta atışla gittiğimizde, zaten önde oluyoruz.”
Kapsamına aldığı iş kolu zenginliği, tecrübesi ve çözümleriyle öncü bir şirket olduklarını kaydeden, Yiğit, Fortune Global 500’e giren kurumların yüzde 80'ini aşan kısmının, bu nedenle firmalarında fark getirecek yetenekler için Gruba müracaat ettiklerini söyledi.