"TS EN ISO 9241-5 Ergonomi Sertifikas’nın Nurus firmasına takdimi nedeniyle TSE Başkanı Adem Şahin'in de katılımıyla Nurus'un Sincan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında tören yapıldı.

Şahin, tören sırasında yapmış olduğu konuşmada, bahse konu olan belgenin son derece önemli olduğunu n altını çizerek, bunu alan firma sayınının yurt dışında bile çok az olduğunu dile getirdi.

Belgenin ciddi maliyetlerle elde edilebildiğini söyleyen Şahin, "Bu belgeye sahip olan firmalarımızın uluslararası rekabette öne çıkacağı ve pazar paylarını artıracakları kanaatindeyim." şeklinde konuştu.

SEKTÖRE YENİ BİR EŞİK GELDİ

Nurus Baş Tasarımcısı Renan Gökyay da şirket olarak 95 yaşında oldukları bilgisini paylaşarak, belgeyi almasan ötürü gurur duyduklarını söyledi. 

Ofis mobilyalarının en çok standart gerektiren alanlardan biri olduğunu hatırlatan Gökyay, şölye devam etti:

"Bu belge bizim için çok anlamlı. Belgenin Türk ofis mobilyası sektörüne de yeni bir eşik getirdiğini görüyorum. Artık 'Benim koltuğum ofiste çalışmaya uygundur' demek için bu belge lazım. Bu belge, Nurus'un ürünleri için bir pasaport. Biz bu pasaportla dünyanın her yerine seyahat ederiz. Bu çok itibarlı bir pasaport."

IVECO GROUP’TAN 2028 STRATEJİK PLANI BEYANI IVECO GROUP’TAN 2028 STRATEJİK PLANI BEYANI

Şirket, "TS EN ISO 9241-5 Ergonomi Sertifikası"nı, Me Too, Uneo, Breeze ve Otto ürünleriyle almaya layık görüldü. (AA)