Türkiye’de 30 seneden fazladıt madeni yağ üretimi ve pazarlaması konusunda faaliyette bulunan TotalEnergies Turkey Pazarlama, 2006 senesinden beri özel endüstriyel yağlar alanında faaliyette bulunan Petrotech Mühendislik ve Endüstriyel Ürünler Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ile Konya, Karaman ve Aksaray illerini kapsayan bir distribütörlük anlaşması imzalayarak endüstriyel yağlar segmentinde satış ağını güçlendirmeyi sürdürüyor. TotalEnergies Turkey Pazarlama, belirtilen bölgelerde satış, pazarlama ve dağıtım faaliyetlerini Ocak 2022 itibariyle yeni distribütörü Petrotech Mühendislik ile sürdürecek.

SEO VIBES ON TOUR İSTANBUL : DİJİTAL DÜNYANIN UZMANLARI SEO VIBES ON TOUR İSTANBUL : DİJİTAL DÜNYANIN UZMANLARI

Petrotech Mühendislik, 2006 senesinden beri Konya, Karaman ve Aksaray bölgesinde müşterilerine yüksek performanslı endüstriyel yağlar tedarikini sağlayarak, satış ve dağıtımını yaptığı yağların kullanımı ile ilgili teknik servis desteği sunuyor. Sektördeki tecrübesi ve profesyonel ekibi ile otomotiv, gıda, tekstil, kozmetik, ilaç, plastik, ayakkabı, enerji, savunma, yem, ağır sanayi, tarım gibi çok çeşitli segmentlerdeki müşterilerine hizmet veriyor. Petrotech Mühendislik, endüstriyel yağlar alanında sahip olduğu 16 yıllık tecrübeyi, son teknoloji ve yüksek performanslı TotalEnergies ürün serisi ile birleştirerek sunacağı danışmanlık ve teknik servis desteği ile birlikte müşterilerinin çözüm ortağı olmayı amaçlıyor.

TotalEnergies Turkey Pazarlama Genel Müdürü olanEmre Şanda konuyla ilgili olarak, “Endüstriyel yağlar alanındaki uzmanlığımız, farklı endüstriyel segmentlerin ihtiyaçlarına yönelik özel olarak geliştirilen güçlü ürün gamından kaynaklanıyor. Son teknoloji ve yüksek performanslı ürünlerimiz ile ekipman performansını ve dolayısıyla süreç ve operasyon verimliliğini artırıyoruz. Aynı zamanda müşterilerimize ANAC Indus Yağ Analiz Sistemi gibi gelişmiş teknik servisler sunuyoruz. Yeni iş birlikleriyle güçlendirdiğimiz hizmet ağımız sayesinde daha fazla müşteriye endüstriyel çözümler sağlayarak endüstriyel pazardaki konumumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.