Endüstrinin ilk haber ajansı kuruldu. Artık endüstride olup bitenleri sektör sektör öğrenebilir, firma ve şahısların gündemini, takip edebilirsiniz. 

20 yıllık deneyim ve yetkin editör kadrosuyla ST Endüstri Medya tarafından kurulan haber ajansı, endüstri firmalarına, "İçerik Hizmeti" de verecek.

ENDÜSTRİNİN HABER AJANSI 20 YILLIK BİR RÜYA

KOBİ’lerin, üretici ve ihracatçının haberlerine odaklanma hayalini 20 yıl önce uygulamaya geçiren, Alternatif Yayın Grubu Kurucusu Recep Akbayrak, siyasete hiç girmeden ve kazandığı her kuruşu, iş fikrine yatıran bir anlayışla, Türkiye’de endüstrinin ilk haber ajansını oluşturdu.

9 DERGİ, 2 RADYO, DİJİTAL, FUAR VE PR AJANSLI, ALTERNATİF YAYINCILIK 

Alternatif Yayıncılık bünyesinde bulunan, endüstrinin ilk haber ajansı www.stendustri.com.tr , dışında iki radyo, İstanbul FM ve ST Endüstri Radyo , ST Ağır Sanayi Çözümleri, ST Depolama Çözümleri, ST Elektrik Enerji, ST Endüstri 4.0 Uygulamaları, ST İnşaat ve Malzeme, ST Makina, ST Otomasyon, ST Proses Otomasyonu, ST Robot Yatırımları gibi dokuz dergisiyle, gündemi belirliyor. 

Ayrıca, Proses Zirvesi, Endüstri 4.0 Zirvesi ve Sergisi; Robot Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi ile Enerjisini Üreten Fabrikalar adıyla dört ayrı fuar düzenleyen, ST Endüstri Medya'nın, MARKAKÜPÜ adıyla bir pr ajansı da mevcut. ST Endüstri Medya son olarak, endüstrinin televizyonunu da kurma hazırlığında.