Üretim, yatırım, ihracat üçgeninde Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek iki yıl önce karasal radyo yayınına başlayan ST Endüstri Radyo’da “ST Konuşmaları” ismiyle yeni bir program başladı.

Bir ST Endüstri Medya Grup girişimi olan EndüstrideAra.com’un sunduğu ST Konuşmaları, bundan böyle pazartesi ve çarşamba günleri olmak üzere haftada iki gün, marka liderlerinin ilham veren hikayelerini dinleyicisiyle buluşturacak.

Endüstride yaşanmış başarı ya da başarısızlık hikayelerini ilk ağızdan dinleyicisine aktaran programın her bölümünde dört iş insanı deneyimlerini, iş dünyasında yaşadıkları acı-tatlı olayları gerek geleceğin iş insanlarına ışık tutmak gerekse bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmak üzere ST Endüstri Radyo mikrofonlarında anlatacak.   

Programın tanıtım metninde şu ifadelere yer verildi: 
“Yaşanmış hikayeler her zaman ilgi görür. Hele bu, ‘İş dünyasından’ başarı ve başarısızlık hikayeleri olduğunda çok daha ilham verici oluyor. Marka liderlerinin ilham veren hikayeleri, ST Konuşmaları programında…”

İLK HAFTANIN KONUKLARI KİMLER OLDU?

ST Konuşmaları’nın 3 Ocak Pazartesi günkü ilk bölümüne; AVENCO Robotik Otomasyon Kurucusu Berkay Doğan, Jenesis Genel Müdürü Fatih Savaşkan, EMF Motor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Kayakıran ve Optimak STU Yönetim Kurulu Başkanı Tansel Cavit Kulak konuk oldu.

Programın 5 Ocak Çarşamba günü yayınlanan ikinci bölümünde ise konuklar; Halıcı Group CEO'su Dr. Hüseyin Halıcı, Murr Elektronik Genel Müdürü Talat Avcı, PNR Enerji Kurucusu Pınar Şen ve Doruk Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Tülay Özden’di.

10 OCAK’TA KİMLER KONUK OLACAK?

ST Konuşmaları, her hafta pazartesi ve çarşamba günleri saat 19:05’te ST Endüstri Radyo’da yayınlanacak.

TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ TEMEL KOTİLDEN "KAAN" AÇIKLAMASI TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ TEMEL KOTİLDEN "KAAN" AÇIKLAMASI

Programın ilk iki bölümünü kaçıranlar veya tekrar dinlemek isteyenler aşağıdaki linkten ulaşabilir:
https://radyo.stendustri.com.tr/category/podcast/136-st-konusmalari/