Endüstriye yönelik yayıncılık, fuarcılık, ajans, radyo ve uydu televizyon şirketlerinden oluşan Endüstri Medya Grup, bundan böyle faaliyetlerine Altunizade’deki yeni adresinde devam edecek.

Benzer şekilde üretim, yatırım, ihracat konularında 7/24 iş konuşulan KOBİ’lerin ve şirketlerin sesi Endüstri Radyo da yayınlarını Altunizade’deki yeni adresinden sürdürecek. 

İstanbul’un yanı sıra Gebze, Kocaeli, Yalova, Bursa, Manisa ve İzmir frekanslarından yayın yapan Radyo, yenilenen stüdyosunda konuklarını ağırlayacak.

Yeni adreste ayrıca, Endüstri Medya Grup’un bir diğer yatırımı olan ve yakın zamanda yayın hayatına başlayacak Endüstri TV ile yılların efsane radyosu İstanbul FM’in de stüdyoları bulunuyor.

Üretim süreçlerine odaklanacak ve otomasyondan enerjiye, prosesten robota, inşaattan Endüstri 4.0’a pek çok alanda birbirinden önemli ve uzman konukları ağırlayacak kanalın bu kapsamda önemli bir boşluğu doldurması bekleniyor.

Endüstri firmalarının ve tüm KOBİ’lerin medyası olarak konumlanan Endüstri Medya Grup, ST Endüstri dergileri, endüstrinin en büyük haber portalı, endüstrinin ilk ve tek radyosu, Endüstri Zirveleri ve endüstrinin PR ajansı MarkaKüpü ile 1998 yılından beri sektörde faaliyet gösteriyor.