Elektronik sistem tasarım ve üretimi gerçekleştiren kurumlarla Ar-Ge merkezlerine tasarım otomasyonu çözümleri sağlayan CDT, sektörün gelişimine katkıda bulunmak hedefiyle yıl boyunca farklı başlıklarda eğitimler gerçekleştiriyor. 

Sektör uzmanlarının verdiği eğitimler arasında; Design Entry and Verification (Tasarıma Giriş ve Doğrulama), PADS Product Family (PADS Ürün Ailesi), Cabling Products (Kablolama Ürünleri), Tanner Products (Tanner Ürünleri), Hyperlynx Product Family (Hyperlynx Ürün Ailesi), PCB Analysis Product and Suites (PCB ve Analiz Ürünleri) bulunuyor. 

SAVUNMA SEKTÖRÜNÜN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

CDT Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Alpay Göğüş, “Daha fazla kabiliyeti, yüksek kalitede daha kısa sürede ve düşük maliyetle ürün haline getirme zorunluluğu, güvenilirlik konusunun daha da dikkate alınması gerekliliğini bizlere hatırlatıyor.” dedi. 

Tasarımda mükemmellik eğitimleri ile elektronik sektöründe farkındalığı artırmayı amaçladıklarını dile getiren Göğüş, sözlerine şöyle devam etti: “İki gün süren tasarımda mükemmellik eğitimlerimiz kapsamında, katılımcılarımız hazırlanacak ürünün daha konsept sürecinden üretilip sahaya sunulmasına kadar geçen süreçte dikkate alınması gereken tüm aşamaları detay ve örnekleriyle görebilme şansı buluyorlar. Temsilcisi olduğumuz, elektronik tasarım güvenilirliği dendiğinde akla ilk gelen dünya çapında tanınmış DfR Solutions’ın çözümü olan Sherlock yazılımının mükemmellik sürecinde sağladığı faydalar ve ne tür analizleri yapabildiği de birebir gösteriliyor. Özellikle savunma sektöründen çok fazla ilgi gören bu etkinlik uzun zamandır beklenen bir eğitim konusuydu. Firmalara özel ve genel katılımlı olarak düzenli bir şekilde bu içeriği müşterilerimize sunacağız.”