İZMİR (AA) - İzmir Valiliği,  Asya-Pasifik'in en iyi odası seçilen EBSO’yu takdir belgesiyle ödüllendirdi.

Asya-Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nı (EBSO), Asya Pasifik’in en iyisi olarak seçti. İzmir Valisi Erol Ayyıldız, önemli ve stratejik çalışmalara imza attığını söylediği, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar'a takdir belgesi sundu.

AVRUPA’DA ISO 9000 BELGELİ İLK ODA EBSO

Ege Bölgesi Sanayi Odası, ISO 9000 kalite yönetim standardı, alan Avrupa’nın ilk odası seçilmişti. Ardından, KalDer Ege Bölgesi ve akabinde Türkiye mükemmellik ödüllerini de toplayan EBSO, son olarak da tüm rakiplerini geride bırakarak, Asya Pasifik’in de en iyisi ilan edildi.

EBSO, STRATEJİK BİR ÖDÜL KAZANDI!

Asya-Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu’nun, “En iyi oda” ilan ettiği EBSO Başkanı Ender Yorgancıoğlu’na takdir veren, İzmir Valisi Ayyıldız, odanın son derece önemli ve stratejik bir ödül aldığını kaydetti. 

HEDEF AVRUPA KALİTE ÖDÜLÜ

Böylesine prestijli bir ödülü Türkiye’ye kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirten EBSO Başkanı Yorgancıoğlu, tamamen, kaliteye odaklandıklarını kaydetti. EBSO’nun Avrupa Kalite Ödülü’ne hazırlandığını belirten Yorgancıoğlu, “Önümüzdeki yıl, 2020 yılının ilk ayında, bu yönde başvurumuzu tamamlayıp, eylülde yapılacak oylamayı bekleyeceğiz. Bu konuda netiz. Tek hedefimiz, Avrupa Kalite Ödülü” dedi.

Yorgancıoğlu’na takdir belgesi veren Vali Ayyıldız, ayrıca, EBSO’ya, Atatürk'ün portresini içeren tabloyu sundu.