Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen ve 'e-ticaretin en iyilerinin' belirlendiği ECHO Awards'ta kargo kategorisinde birinciliğe ulaşan Aras Kargo,  yılın kazananı oldu.

Aras Kargo tarafından yapılan açıklamada, şirketin ECHO Awards'ta e-ticaretin en iyi kargo firması seçilerek büyük bir başarıya imza attığı ifade edildi.

E-ticaret işlem hacminin bir önceki yıla göre 2 kat artış gösterdiğini belirten Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın, buna paralel olarak ziyaret edilen adres sayısının yüzde 90 arttığını ifade etti. Bu organizasyonda e-ticaretin en iyi kargo şirketi ödülüne layık görülmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Ayyarkın, bundan sonraki yıllarda da değişen tüketici alışkanlıklarını ve e-ticaretin sektöre etkisini göz önünde bulundurarak yatırımlarını ve çalışmalarını planladıklarını söyledi.

ÖNCELİKLERİ KALİTE OLMAYA DEVAM EDECEK

Devam eden transfer merkezi yatırımları ve IT altyapı yatırımlarıyla sektördeki öncü ve yenilikçi konumlarını koruyacaklarını vurgulayan Ayyarkın, 2021 yılında da önceliklerinin kalite olmaya devam edeceğini söyledi. Rota optimizasyonu, entegrasyon, entegre yönetim sistemleri yatırımlarıyla kalitelerini ileri seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Ayyarkın, bu projelerle birlikte pazar liderliğini perçinlemeyi planladıklarını aktardır. (AA)