İSTANBUL (AA) –Sınıfının en aerodinamik ve güvenli aracı olan CR-V ve teknolojisi ile segmentinde fark yaratan Civic Hatchback ve Civic Sedan modellerinde, Honda'nın mart ayı kampanyası kapsamında, yüzde 0,5 faiz oranı ile kredi sunuluyor.

Honda, dünyanın en çok satan SUV’u olma başarısını taşıyan ve güvenliği ile EuroNCAP testlerinden 5 yıldızla ödüllendirilen CR-V için mart ayı boyunca 100 bin TL’ye 15 ay vade ve yüzde 0,5 faiz oranı ile kredi kullanımı sağlıyor.

Heyecan verici donanımları, şık tasarımı, verimli ve güçlü motoru, sahip olduğu sürüş dinamikleri, optimize edilen CVT şanzımanı, üstün konfor seviyesi ve asfalt ve off-road performansı ile heyecan uyandıran CR-V’ye cazip fırsatlarla sahip olmak için Honda bayilerine uğramak yeterli olacak.
Mart ayına özel, geçen yıl dünyanın en çok satılan üçüncü modeli olan Civic için de alım fırsatları

bulunuyor. Yakıt verimliliği ve performansı, standart versiyonlarında bulundurduğu zengin donanımları ile rakipleri arasından sıyrılan Honda Civic Sedan’ın Elegance ve benzinli  ECO versiyonunda 30 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuluyor.  Benzinli Civic Hatchback’te de 30 bin TL’ye kadar yüzde 0,5 faiz oranı ile kredi kullanılabiliyor.

Civic modellerinin dizel motorlu versiyonlarında da aynı faiz oranı ve taksit sayısı ile 50 bin TL’ye kadar kredi kullanılabiliyor. LPG’li versiyon olan ECO modelinin Executive donanımında da 50 bin TL’ye kadar kredi kampanyası bulunuyor.