Elektrik bağlantı ürünleri konusunda dünyanın 7.büyük şirketi unvanına sahip Klemsan’ın Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Mahmut Bertan, Üretimi Otomatik Hale Getirenler programında sunucumuz Murat Tanık’ın sorularını yanıtladı.


“Klemsan olarak Endüstri 4.0’a yerli kaynaklarımız ile ürün ve hizmet geliştirebileceğimiz alt başlıklardan enerji yönetimi, önleyici bakım ve üretim süreçlerinin dijitalleşmesi gibi birçok alan için donanım üretir durumdayız.” diyen Bertan, sözlerine “Üretim sahalarında verilerin toplanması, konvansiyonel bakım yerine anlık bakım parametrelerinin izlenmesi ve enerji tüketimlerinin üretim verilerine gerçek zamanlı etiketlenmesi gibi uygulamalar için çeşitli ürünlerimiz bulunmaktadır. Sahadan gelen tüm bu verilerin toplandığı ve yönetildiği yazılım platformumuz ise KIO (Klemsan Internet Object) olarak müşterilerimize sunulmaktadır.” şeklinde devam etti.


Klemsan Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Mahmut Bertan’ın konuk olduğu programı yakın zamanda http://radyo.stendustri.com.tr/podcast/ adresinden dinleyebilirsiniz.

Wow Kongre Merkezi’nde düzenlenen Endüstri 4.0 Uygulamaları ve Robot Yatırımları Zirveleri bugün sona eriyor.