İSTANBUL (AA) - Dünya Köpek Günü’nü  Ford, pop-up mobil köpek bakım salonuyla kutluyor. Sevimli köpekler yeni Ford Puma’nın MegaBox alçak yük bölmesinde bakıma alınıyor.

Ford tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, marka, Dünya Köpek Günü’ne özel gerçekleştirdiği organizasyonda, sevimli köpeklere yeni geliştirdiği Ford Puma’nın yenilikçi ve esnek MegaBox alçak yük bölmesinde duş aldırıyor, onların bakımını yapıyor.

Açıklamada verilen bilgilere göre, Ford, insanlar ile köpekler arasındaki yakın bağı, Dünya Köpek Günü'nde özel olarak dört ayaklı dostlarımıza sunduğu şımartıcı bakım seansıyla kutluyor.

Mobil köpek bakım salonu, yeni Ford Puma’nın arkasında bulunanve 80 litre kapasiteye sahip çok amaçlı depolama alanı sağlayan MegaBox sayesinde geçekleşti.

Su geçirmez MegaBox, kirli spor aletleri gibi eşyaların taşınmasının ardından tahliye tapası sayesinde kolayca temizlenebiliyor. Bu da MegaBox’ı köpekler için mükemmel bir lüks banyo haline dönüştürüyor.

Parktaki bir koşudan sonra köpekleri temizlemek, Ford MegaBox’ın sunduğu faydalardan yalnızca biri tanesi. Bu alçak yük bölmesi ile yiyecek, çiçek ve hatta buz gibi hassas ürünleri güvenle depolamak mümkün hale geliyor.

MegaBox sayesinde yükseklik 267 milimetre artırılabiliyor ve bu ilave derinlik ile birlikte saksı bitkileri ve golf çantaları gibi dengede durması güç olan eşyalar dik pozisyonda taşınabiliyor.