Electrolux, Hollanda Amsterdam merkezli Bağımsız Elektrik Perakendecileri Derneği Euronics tarafından düzenlenen tedarikçi ödülleri 2020'de, hem dördüncü yıl üstü üste en iyi beyaz eşya tedarikçisi hem de üçüncü yıl üst üste en iyi dijital partnerlik alanlarında en iyi marka seçildi.

Geneleksel hale gelen ödül töreni, pandeminin Mart 2020'den itibaren bütün dünya geneline yayılmasının ardından temmuz ayında planlanmasına rağmen yıl sonuna ertelenerek sanal ve interaktif olarak gerçekleştirildi.

Dünya çapında 40'tan fazla ülkeden uluslararası tedarikçinin ve grup üyelerinden üst düzey temsilcinin katıldığı sanal etkinlikte, 7.36 puanla birinci olan ve ödüle layık görülen Electrolux firması adına Avrupa Bölgesi Satış ve Hizmetler Kıdemli Başkan Yardımcısı Chris Braam, şu ifadeleri kullandı:

"Tüm Electrolux ekibi adına, bu ödülü aldığım için gurur duyuyorum. Bu bizim için çok şey ifade ediyor. Bir kez kazanmak güzeldir, arka arkaya dört kez ödüllendirilmek büyük bir güç işaretidir. Güçlü ortaklığımızın gizli bileşeni, ekiplerimizi her zaman çok yapıcı, şeffaf ve hoş bir şekilde birbirine bağlayabilmemizdir. Bu, sınırları birlikte zorlamamızdan ve söylediğimiz şeyin lafta kalmaması, aynı zamanda buna uygun davranıyor olmamızdan kaynaklanıyor."

Ödüllerde, ikinci sırayı 6.15 puanla Arçelik alırken, B/S/H 6.0 puanla üçüncü oldu.