Sunduğu çözümlerine bir yenisini daha ekleyen N Kolay ile İstanbul Taksi Dolmuş Hizmetleri Derneği iş birliğiyle geliştirilen indiBindi mobil uygulamasıyla dolmuşlarda temas sıfırlanacak, ödemeler QR kod ile yapılabilecek. 
Mastercard’ın Masterpass çözümü güvencesiyle kart bilgilerinin saklandığı indiBindi, her yolculukta toplanan puanlarla, biniş hakkı kazandırıyor. Ayrıcı indiBindi kullanıcılarına ilk dolmuş yolculuğunu da armağan ediyor.

RİSKİ EN AZA İNDİRİYOR

Pandemiyle artan hijyen gerekliliğinin, temassız uygulamaların insanların yaşantısındaki önemini bir hayli artırdığını belirten Aktif Bank Perakende, Dijital ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Betügül Toker, ‘elden ele ücret ödenen’ ve hala nakit paranın dolaştığı şehir içi ulaşım araçlarında hem yolcular hem de şoförler için riskin yükseldiğini söyledi. Bu doğrultuda yeni uygulamaları  indiBindi’yi hayata geçirdiklerini ve ihtiyaç duydukları hijyeni, hızı, kolaylığı bu uygulamada buluşturduklarını ifade eden Toker, Türkiye’de oldukça yaygın olarak kullanılan ve bizim ulaşım kültürümüzün bir parçası olan dolmuşlara temassız ödeme teknolojisini entegre ederek, hayatı kolaylaştırmak ve riski minimize etmek istediklerini vurguladı. Toker ilerleyen dönemlerde bu deneyimi tüm Türkiye ile paylaşmak istediklerini de belirtti.