DHL Express Türkiye, kuruluşunun 40’ıncı yılında Türkiye’de 100 milyon euro’ya varan yeni hizmet merkezi yatırımlarıyla hizmet kalitesini yükseltiyor. Gaziantep’te yer alan yeni DHL Express Hizmet Merkezi ile bölgede kapasite artışı sağlanması hedefleniyor. Ayrıca DHL Express müşterilerinin uluslararası lojistik taleplerini daha hızlı yanıtlandırmayı planlıyor. 

YENİ GAZİANTEP HİZMET MERKEZİ KENDİ ENERJİSİ ÜRETİYOR 

Yeni Gaziantep Hizmet Merkezi, DHL Express’in nisan ayında yayınladığı Karbondan Arındırma Yol Haritası’nda sürdürülebilirlik hedeflerine uygun teknolojilerle donatıldı. Merkez yer alan çevre dostu teknolojiler ile kendi enerji ihtiyacının tamamını üretebiliyor. Solar paneller mevsim durumuna göre yüzde 75 ila yüzde 100 oranında enerji ihtiyacına cevap veriyor. DHL Express bölgede olan araçların üçte birlik bölümünü elektrikli hale getirdi. 
•    Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren DHL Express Türkiye Anadolu Yer Operasyonları Müdürü Asil Bütün, “DHL Express Türkiye, yeni yatırımları ile Anadolu’daki müşterilerin ihtiyaçlarına her geçen gün daha hızlı yanıt vermekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılarken kullandığımız ileri teknolojilerle en iyi hizmeti vermeyi sürdüreceğiz” dedi. 

•    Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren DHL Express Türkiye Saha Satış Kanal Müdürü Ülkü Dörtcan, “DHL Express büyüme hamlelerinin Türkiye ihracatında önemli bir rolü bulunuyor.  DHL Express Türkiye olarak açtığımız yeni hizmet merkezleri ile lojistikte çözüm ortağı olmayı sürdüreceğiz” dedi.  


 

"TÜRKİYE-AFRİKA TİCARET İLİŞKİSİNDE CİDDİ BİR VİRAJ ALINDI" "TÜRKİYE-AFRİKA TİCARET İLİŞKİSİNDE CİDDİ BİR VİRAJ ALINDI"