Dijitalle entegre olamayan dergilerin varlığını sürdürmekte zorlandığı bu dönemde ST Endüstri Medya farklı sektörlere dergi yatırımı yapmaya devam ediyor. Farklı periyotlarda yayımlanan 21 dergiye ev sahipliği yapan ST Endüstri Medya, diğer yayın şirketleriyle iş birliği yaparak dergi sayısını daha da artıracak.

DERGİLER ÇOK BÜYÜK FAYDA SAĞLIYOR

''Sektörel dergilerin sektör içi iletişim açısından vazgeçilmez bir kaynak olduğunu söyleyen ST Endüstri Medya Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akbayrak, sözlerine şöyle devam etti. ''Hiçbir sektörün paydaşları on binlerce kişiden oluşmadığı için nitelikli dergiler kendi sektörlerini kolayca kapsar. Editörler, okuyucular, reklam veren firmalar, reklamcılar, fuarlar, danışmanlar, akademisyenler gibi kalabalık bir ekip sürekli dergi hazırlık süreçlerinde temas halindedir. Yani, yıl içinde sektör teması hiç kesintiye uğramaz ve nitelikli tüm dergiler kendi sektörlerinde katalizör görevi görür. Burada önemli olan dergilerin formatını çok fazla bozmadan dijitalle entegre olabilmesidir''.

"DERGİLERİ ÇOK OKUTABİLİYORUZ"

''Özellikle ST Endüstri Radyo’nun iletişim gücü, zirvelerimizin ziyaretçileriyle olan sıkı diyaloğumuz, haber sitemizin trafikleri ve sosyal medya takipçilerimizin katkısıyla dergilerimizin çok okunmasını sağlayabiliyoruz.'' diyen Akbayrak, ''Diğer yayıncı arkadaşlarımızla iş birliği yaparak hemen her sektörde dergi yatırımı yapabiliriz. Bunun için tüm meslektaşlarımıza kapımız açık. İş birliği için her model üzerinde çalışabiliriz.'' dedi.

SATIN ALMADAN KAR ORTAĞI MODELİNE KADAR

ST Endüstri Medya, diğer yayın şirketleriyle görüşerek her türlü model üzerinde çalışıyor. İş birliği modelleri arasında; ilgili dergi ya da dergilerin satın alınması, kar ortaklığı modeli ya da yayın şirketinin önereceği her türlü iş birliği modellerini içerebiliyor. Taraflarca anlaşma gerçekleşirse iş birliğine başlanıyor. ST Endüstri Medya Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akbayrak, ''En çok tercih ettikleri iş birliği modelinin, yayıncı şirketlerin kurumsal kimliklerini koruyarak kar ortaklığı modelinde çalışmak olduğunu'' söyledi.

Sektörel dergilerle iş birliği projesini Haydar İlk yürütüyor. İletişim için [email protected] mail adresi kullanılabiliyor.