T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından desteklenen, Modern Fuarcılık’ın organize ettiği Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı “Rail Industry Show”, 14-16 Nisan 2020 tarihlerinde ilk kez Eskişehir’de ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Uluslararası demiryolu sektörünün kamu ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan fuarın destekçileri arasında TCDD Taşımacılık A.Ş., Ankara Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Odası, DTD Demir Yolu Taşımacılığı Derneği, Raylı Sistemler Derneği ve Eskişehir Sanayi Odası yer alıyor.

Fuar kapsamında demiryolu taşımacılığında faaliyette bulunan Türkiye’den ve dünyadan hafif raylı sistem üreticileri ile altyapı, üstyapı, teknoloji, güvenlik, elektrifikasyon, sinyalizasyon ve IT firmaları bir araya gelecek.  

Fuara, 15 ülkeden toplamda 100 yurt içi ve yurt dışı firmanın ve 3 bini aşkın ziyaretçinin katılması bekleniyor.

13 NİSAN’DA KONFERANS DÜZENLENECEK

Fuardan önce 13 Nisan’da ise proje sahiplerinin yanı sıra yatırımcılar, yöneticiler, hükümet temsilcileri, banka ve fon yöneticileri, sigorta ve hukuk firmalarının katılacağı bir konferans gerçekleştirilecek.

Talep doğrultusunda iş birliği amaçlı B2B görüşmelerin de yapılacak konferansta, demiryolu altyapı ve üstyapı projeleri, finansman modelleri, finans kaynakları, proje finansman modelleri masaya yatırılacak.