Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Corex Group, Bursa'nın ardından Türkiye'deki ikinci yatırımı olan üretim tesisini Çorlu'da devreye aldığını duyurdu.

STRATEJİK AÇIDAN ÖNEMLİ BİR KONUMDA

Türkiye'deki ilk tesisini Bursa'da 2013 yılında faaliyete geçen Belçika merkezli firma, 2017 yılında ise Bursa'daki üretim tesisinde kapasite artırmak amacıyla konum değişikliği yapmıştı. 

Yatırımlarına devam eden firma, Türkiye'deki ikinci tesisini Ergene/Çorlu'da faaliyete geçirdiğini duyurdu.

Kapalı üretim alanı 5 bin 500 metrekarenin üzerinde olan ve depo alanına sahip yeni tesiste, 50 kişiyi aşkın bir ekip görev alacak.

Stratejik açıdan önemli bir konumda bulunan tesis, Yunanistan ve Bulgaristan başta olmak üzere Balkan ülkelerine komşu ve genişleyen pazarın kalbinde olması ile dikkat çekiyor.

HİZMET STANDARTLARINI DAHA DA ARTIRACAK

Corex Türkiye, yeni yatırımı ile bölgede kullanılan kağıt masuraların ve sunulan hizmetin standardını daha da artırmayı hedefliyor.

Yeni tesiste metal, alüminyum ve temizlik kağıtları üretimde ihtiyaç duyulan yüksek standartlara sahip büyük çaplı masuraların yanı sıra esnek ambalaj, kağıt ve karton, non-woven kumaş ve tekstil pazarlarında kullanılan masuraların üretiminin yapılarak kullanıcısıyla buluşturulması planlanıyor.