Deutsche Messe A.G’nin Türkiye ofisi Hannover Fairs Turkey, ilk dijital etkinlik ve online konferansı Connectiondays.com’u 25 Haziran’da başarıyla gerçekleştirerek bir ilke imza attı.

Otomotivden imalat sanayine, iklimlendirmeden alüminyum teknolojilerine kadar Avrasya bölgesinde alanında önde gelen ihtisas fuarlarını düzenleyen Hannover Fairs Turkey, haziran ayı itibarıyla fiziki fuarlarının yanında yeni markası Connectiondays.com ile dijital etkinlikler serisinin organizatörü olarak da sektöre hizmet sunmaya başladı.

Bu kapsamda 25 Haziran’da gerçekleştirilen online konferans ve dijital etkinlikler serisinin ilki “Industrial Digitalization Conference”, sektör profesyonellerini connectiondays.com üzerinden bir araya getirdi ve sektöre ışık tuttu.

DİJİTAL DÖNÜŞÜM STRATEJİLERİ MASAYA YATIRILDI

Tüm gün süren etkinlikte, sektör temsilcisi ziyaretçiler, connectiondays.com’da düzenlenen “Industrial Digitalization Conference” ile geleceğin yatırımları için uçtan uca dijital dönüşüm stratejilerini paylaşma imkanı buldu.

“Industrial Digitalization Conference” ile 5G teknolojilerinden endüstriyel robotlu otomasyona, karanlık fabrikalardan yapay zekaya pek çok konu sektör temsilcileri tarafından ele alınarak ziyaretçilerin detaylı bilgiye ulaşması sağlandı. 

59 ÜLKEDEN 3 BİNDEN FAZLA KİŞİ ZİYARET ETTİ

Alanında uzman konuşmacılarının yer aldığı “Industrial Digitalization Conference”da, 16 webinarda toplamda 49 firmayı temsilen panelistler ve iki farklı özel stand alanı yer aldı. 

Toplam 59 ülkeden 3 bini aşkın sektör temsilcisinin ziyaret ettiği dijital platformda, sponsor firmaların online standları da ziyaret edilerek önemli iş bağlantılarının kurulmasına zemin hazırlandı.

Ziyaretçiler, sanal etkinlikte gerçekleştirilen konferanslara katılmanın yanı sıra Advantech, CPV, Entek Otomasyon, Festo, Mettler Toledo, Omron, Rockwell Automation, SAN-AI, SMC, Thread In Motion (TIM), Universal Robots ve Wipelot/Okyanus Teknoloji gibi firmaların standlarını online olarak ziyaret etme ve canlı iletişim kurma imkanı buldu.

İşletmeler, sanal etkinlikte, yeni nesil teknolojilerle nasıl daha rekabetçi hale gelebileceklerini ve yeni normalle birlikte gelen yeni dönemin nasıl olacağını deneyimleme fırsatı buldular.

Connectiondays.com’da gerçekleştirilecek dijital etkinliklerden öncelikli haberdar olmak için www.connectiondays.com websitesi ya da connectiondays.com sosyal medya sayfalarını takip edebilirsiniz.