CEBIT’in, Deutsche Messe AG ve Alman işletmelerinden aldığı destek ve yeniden yapılanma ile birlikte, gelen talepler doğrultusunda CEBIT Rusya, 25-27 Haziran 2019 tarihleri arasında Moskova’daki Technopark Skolkovo’da düzenlenecek.

CEBIT kapsamında yapılan d!expo ve d!talk bölümlerine ek, bu yılki fuarda yenilik olarak faaliyetlerinin geneli açık havada gerçekleştirilecek d!campus alanı olacak. 

Skolkovo Technopark ile ortak projeleri olan CEBIT Rusya’nın, Doğu Avrupa’da lider Bilişim Teknolojileri etkinlikleri arasında yer alma açısından önemli büyük bir potansiyel taşıdığını belirten Deutsche Messe AG Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Andreas Gruchow, hazırlıklara devam ettiklerini söyledi.

Gruchow, Skolkovo ile iş birlikleri ile CEBIT’in Rusya’da önemli fırsatlar barındırdığının altını çizdi.

HANNOVER FAIRS TURKEY HİZMET VERİYOR

Skolkovo Technopark Genel Direktörü Renat Batyrov ise konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, CEBIT gibi köklü geçmişi bulunan, uluslararası bir etkinliğin ortağı ve aynı zamanda eş organizatörü olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Batyrov, CEBIT’in sahip olduğu prestij ile Rusya’daki etkinliğin yabancı iş ortaklarla çalışmak adına köprü vazifesi göreceğine inandıklarını dile getirerek, Rus şirketlerin yanı sıra yabancı şirketleri, teknoloji geliştiricilerini ve uzmanları fuara beklediklerini belirtti.

CEBIT Rusya’ya Türkiye’den katılımlar için Deutsche Messe’nin Türkiye Ofisi Hannover Fairs Turkey Fuarcılık hizmet veriyor.