Türkiye’de ilk ofisini 2018’de açan cargo-partner, ofis yatırımlarıyla Türkiye'ye yayılmaya devam ediyor. Cargo-partner İstanbul, Mersin, Bursa, İzmir ve Gaziantep ofislerinin ardından bu yıl Ankara ve Konya ofislerini hizmete aldı.
Türkiye’de yaklaşık 85, dünya genelinde ise 3 bin 150 çalışanı bulunan cargo-partner, 2020'de 1 milyar euro'nun üzerinde ciro elde etti. Kapıdan kapıya teslimat dahil olmak üzere hava, deniz ve kara yolu taşımacılığı hizmeti sunan şirket, geçen yıl zaman açısından kritik önem taşıyan gönderiler için charter uçuşları, ekspres alım ve teslimat, uçakta kurye (on-board courier) hizmetleri ve öncelikli gümrükleme gibi özel çözümler sunan bir "Acil Durum" masası açtı.

MÜŞTERİLERİYLE DAHA YAKIN HALE GELECEKLER

Yeni ofislere ilişkin açıklamaya yapan cargo-partner Türkiye Genel Müdürü Kürşad Tanrıverdi, Ankara ve Konya'daki yeni ofisleriyle artık Türkiye'de iki büyük ticari şehirde daha temsil edildiklerini söyledi. Yeni ofislerinin kendilerini hem başkentte hem de çevre bölgesindeki müşterilerle daha yakın hale getirdiğini belirten Tanrıverdi, Ankara ve Konya'da pek çok önemli sanayi bölgesinin mevcut olduğunu vurguladı. Ankara yalnızca Türkiye'nin başkenti olmadığına, aynı zamanda inşaat, uzay ve havacılık alanlarında bölgenin önde gelen şirketlerinden birçoğuna ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Tanrıverdi, . Konya’nın ise öncelikli olarak makine, otomotiv, gıda endüstrisindeki varlığıyla bilindiğini ifade etti.