Türkiye'de raylı sistemler sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan Bozankaya, demiryolu sektörünün dünya çapında en önemli fuarlarından biri olan Eurasia Rail’e katılıyor.

ÖDÜLLÜ, REKORTMEN TRAMVAYINI SERGİLEYECEK

Ankara’daki üç farklı fabrikasında, 150 Ar-Ge mühendisi ve toplam 1000’e yakın personelinin özverili çalışmalarıyla Türkiye'ye katma değeri yüksek projeler kazandıran firma, İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 25-27 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda ürünlerini sergileyecek.

Bozankaya’nın yüzde 100 Türk mühendisliğiyle tasarlanan, yüksek teknoloji ürünü, çevre dostu tramvay ve metro araçlarının da ilgililere tanıtılacağı etkinlikte, kentsel toplu taşıma pazarında, ekonomik, konforlu, güvenli ve temiz enerji kullanımı sebebiyle giderek yaygınlaşan raylı sistem araçlarının geleceği hakkında da bilgiler verilecek.

Firma ayrıca, bu yıl “Avrupa’nın En İnovatif Firması” ödülünü kazanmasını sağlayan rekortmen tramvayını da sergileyecek.

MÜHENDİSLERİN BİLGİ MERKEZİ PLATFORMU HAYATA GEÇTİ MÜHENDİSLERİN BİLGİ MERKEZİ PLATFORMU HAYATA GEÇTİ

ÜCRETSİZ ZİYARET EDİLEBİLECEK

Sektördeki alıcı ve üreticileri buluşturmayı amaçlayan ve ziyaretçilerin ücretsiz olarak ziyaret edebileceği fuarda firmanın standı, B-332 numaralı alanda bulunuyor. 

Türkiye’nin ilk yerli yüzde 100 elektrikli otobüsünü üreten firma unvanına da sahip olan Bozankaya’nın geliştirdiği üstün kaliteli yerli tasarım araçları Avrupa ve Asya’ya da ihraç ediliyor ve birçok metropolün toplu taşıma sistemlerinde kullanılıyor.