İSTANBUL (AA) - Bosch Termoteknik, 150’ye yakın çalışanının katılımıyla İstanbul Küçükyalı'daki Bosch Türkiye ve Orta Doğu genel merkezindebuluşarak 2020 senesi stratejisini ve yeni projelerini paylaştı.

Konuyla ilgili olarak firma tarafından yapılan açıklamaya göre, "Geleceğe Cesaretle" sloganıyla 150'ye yakın Bosch Termoteknik çalışanının katıldığı "Get Together" etkinliğinde, 2019 senesi değerlendirmesiyle birlikte yeni sene stratejisi, hedefleri ve paydaşlarla gerçekleştirilecek yeni projeler konuşuldu.

Zorlu geçen bir sene hedeflerini aşarak ve sektördeki liderliğini koruyarak bitiren Bosch Termoteknik, 2020 senesinde de tüm iş ortaklarına ve kullanıcılarına odaklanacağı projeleri hayata geçirmeyi amaçlıyor.

Şirketin temelini ve varoluşunu yansıtan müşteri odaklı projelerinin ve 2020 yılı hedeflerinin paylaşılmasından sonra şirket stratejisindeki "Ticari alanda büyüme, dijitalleşmede dönüşüm ve yaratıcı düşünme" konu başlıkları hakkında interaktif bir çalışma yapıldı. Çalışanlar da projelerle ilgili yorum ve katkılarını aktardı.

Açıklamada görüşlerine başvurulan Bosch Termoteknik’in yeni Satış Genel Müdürü Kıvanç Arman, Termoteknik çalışanlarının motivasyonu ve heyecanını paylaştığını vurgulayrak, şöyle devam etti:

"Tüm koşullara, önümüze çıkabilecek tüm engellere hazırlıklı olarak yenilikçi, kapsayıcı, kaliteli ürün ve hizmetlerimiz, iş birliğini destekleyen, karşılıklı güvene dayalı yönetim anlayışımız ve şeffaflığımız ile yolumuza devam ediyoruz. Bosch Termoteknik ailesi olarak, 2020 yılında müşteri odaklı yaklaşımımızı temele koyduğumuz projelerimizle yine sektörümüzde öncü adımlar atacağız. Sürdürülebilir başarımızı, değerli iş ortaklarımız ve paydaşlarımız olan çalışma arkadaşlarımız sayesinde elde ediyor ve bundan gurur duyuyoruz. Bu noktada, sizlerin gelişimini destekleyen bakış açımız ve sinerjimizle 'Cesaretle Geleceğe' diyerek hep birlikte başarılı bir yıl geçireceğiz."