İSTANBUL (AA) - Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 15-16 Şubat  tarihleri arasında "La Fonten Orman Mahkemesinde" isimli oyunu ile Milaslı çocuklarla bir araya gelecek.

Komuyla ilgili olarak Bosch tarafından yapılan açıklamaya göre, Bosch Ev Aletleri, tiyatronun eğlendirirken öğreten gücünden faydalanarak gelecek nesilleri bilinçlendirip geleceği korumaya yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamdaki faaliyetlerine 2008 senesinde başlayan ve bugüne dek 700'ü aşkın temsille 200 binden fazla çocuğa ulaşan ve Türkiye'nin her ucuna gitmeyi amaçlayan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, bu kez Milaslı çocuklarla bbir araya gelecek..

"La Fonten Orman Mahkemesinde" isimli oyun, 15-16 Şubat tarihleri arasında saat 12.00 ve 14.00'te Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda ücretsiz olarak sahneye konulacak.

Çevreye daha duyarlı nesiller yetiştirilmesine katkıda sağlamak maksadıyla Bosch Ev Aletleri, bu anlamlı projede 2010 senesinden beri Sadri Alışık Kültür Merkezi (SAKM) ile çalışıyor.

Çocuklara çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamak hedefiyle hazırlanan ve Türk çocuk edebiyatının en önemli yazarlarından Yalvaç Ural'ın kaleme aldığı ve SAKM tarafından sahneye konan "La Fonten Orman Mahkemesinde" oyunu, gelecek dönemde de on binlerce çocuk ve ailesiyle bir araya gelecek..