İSTANBUL (AA) - Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, "La Fonten Orman Mahkemesinde" isimli oyunu ile tekraradan Ankaralı çocuklarla  bir araya gelecek.

Konuyla ilgili olarak Bosch Ev Aletleri tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, tiyatronun eğlendirirken öğreten gücünden faydalanarak gelecek nesilleri bilinçlendirip geleceği korumaya yönelik çalışmalarını a devam ediyor.

Bu kapsamdaki faaliyetlerine 2008 senesinde başlayan ve bugüne değin 700'ü aşkın temsille 200 binin üzerinde çocuğa ulaşan ve Türkiye'nin her bir yanına ulaşmayı amaçlayan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Ankaralı çocuklarla buluşmaya sürdürüyor.

Tüm Ankara halkının davetli olduğu oyun 13-14 Mart ile 27-28 Mart tarihlerinde, cuma günleri saat 10.00 ve 12.00’de, cumartesi günleri ise 12.00 ve 14.00'te, 4 Mevsim Tiyatro Salonu'nda 2 hafta süreyle ücretsiz olarak sahnelenecek.

Ankaralı çocuklar ile aileleri, Sadri Alışık Kültür Merkezi (SAKM) oyuncularının sahneya koyduğu hayvan ve doğa sevgisi aşılayan oyun ile eğlenirken öğrenecek.

Çevreye duyarlı nesiller yetiştirilmesine katkıda sunmak maksadıyla Bosch Ev Aletleri, söz konusu projede 2010 senesinden beri SAKM ile çalışıyor. Çocuklara çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamak gayesiyle hazırlanan,Türk çocuk edebiyatının önemli yazarlarından Yalvaç Ural'ın kaleme aldığı ve SAKM tarafından sahnelenen  "La Fonten Orman Mahkemesinde" oyunu, gelecek dönemde de on binlerce çocuk ve ailesiyle  bir araya gelecek.