İSTANBUL (AA) - Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 22-23 Şubat tarihleri arasında "La Fonten Orman Mahkemesinde" isimli oyunu ile Denizlili çocuklarla bir araya geldi.

Konuyla ilgili olarak Bosch Ev Aletleri tarafından yapılan açıklamaya göre, Sadri Alışık Kültür Merkezi oyuncularının sahneye koyduğu  "La Fonten Orman Mahkemesinde" isinli oyun, 22-23 Şubat'ta saat 12.00 ve 14.00'te, Talip Özkan Sanat Merkezi'nde ücretsiz olarak izleyicilerle buluştu.

Denizlili çocuklar ve aileleri, hayvan ve doğa sevgisi aşılayan oyunda eğlenceli anlar geçirdi.

Bosch Ev Aletleri, tiyatronun eğlendirirken öğreten gücünden faydalanarak gelecek nesilleri bilinçlendirip geleceği korumaya yönelik çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamdaki faaliyetlerine 2008 zenesinde başlayan ve bugüne kadar 700'ü aşkın temsille 200 bini aşkın çocuğa ulaşan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Türkiye'nin her yanına gitmeyi amaçlıyor.

Çevreye duyarlı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunmak gayesiyle Bosch Ev Aletleri, bu anlamlı projede 2010 seneisnden beri Sadri Alışık Kültür Merkezi ile beraber çalışıyor.

Çocuklara çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamak amacıyla hazırlanan, Türk çocuk edebiyatının en önemli yazarlarından Yalvaç Ural'ın kaleme aldığı ve Sadri Alışık Kültür Merkezi tarafından sahnelenen  "La Fonten Orman Mahkemesinde" isimli oyunu, yeni sezonunda da on binlerce çocukla ve ailesiyle buluşacak.