İSTANBUL (AA) - Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, "La Fonten Orman Mahkemesinde" oyunu ile Aydınlı çocuklarla bir araya gelecek.

Bosch tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Bosch Ev Aletleri, tiyatronun eğlendirirken öğreten gücünden faydalanarak gelecek nesilleri bilinçlendirip geleceği korumaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamdaki faaliyetlerine 2008 senesinde başlayan, bugüne kadar 700'ü aşkın temsille 200 binin üzerinde çocuğa ulaşan ve Türkiye'nin her köşesine gitmeyi amaçlayan  Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, bu sefer Aydınlı çocuklarla bşr araya gelecek.

Tüm Aydın halkının davetli olduğu oyun, 11-12 Ocak tarihleri arasında saat 12.00 ve 14.00'te Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

Çevreye duyarlı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak maksadıyla Bosch Ev Aletleri, bu projede 2010 senesinden beri Sadri Alışık Kültür Merkezi ile çalışıyor. Türk çocuk edebiyatının önemli yazarlarından Yalvaç Ural'ın kaleme aldığı oyun, yeni sezonda da on binlerce çocuk ve ailesiyle bir araya gelecek.