Endüstriyel tesislerin toz, gaz ve duman problemlerine yönelik çözümler geliştiren yerli üretici Bomaksan, 2022 yılı için yüzde 70 oranında büyüme hedefi belirledi. Yeni yatırımlarla üretim kapasitesini artırmayı planlayan şirket, ihracat konusuna odaklanacak. 

VAİLLANT TÜRKİYE İLETİŞİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI VAİLLANT TÜRKİYE İLETİŞİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

“YATIRIMLARIMIZIN MEYVESİNİ 2022’DE TOPLAYACAĞIZ”

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Bomaksan Genel Müdürü R. Bora Boysan, “2021 yılı koronavirüs salgının etkisiyle zorlu koşullar altına ilerledi. Buna rağmen Bomaksan açısından verimli bir yıl oldu. 2021 yılı yüzde 50 ciro artışıyla kapatacağız. 2022 yılını büyüme dönemi olarak görüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz yeni tesis, ürün ve Ar-Ge çalışmalarımızın meyvesini 2022 yılında toplayacağımıza inanıyoruz. Yeni yılda yüzde 70 büyüyeceğiz” diye konuştu. 

“YENİ ÜRÜNLERE ODAKLANDIK”

Boysan, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “2022 yılının hem Türkiye ekonomisi hem de sektörümüz açısından toparlanma dönemi olacağına inanıyoruz. Odaklandığımız alanların başında Ar-Ge faaliyetleri geliyor. Tüketicilerimiz değişen ihtiyaçları ve talepleri ile yakından ilgileniyoruz. Bu yılki Ar-Ge yatırımlarımızın ana odağını BOA AIR markamızla ürün gamımıza yeni eklediğimiz temiz hava dolapları oluşturdu. Koronavirüs salgınıyla birlikte hava kirliliğini azaltmak ve Covid 19 virüsünün havayla bulaşmasını engellemek önem kazandı. Biz bu sorunun önüne geçmek için yeni ürünler geliştirdik. Yakın zamanda BOA ürün ailesini genişleteceğiz. Bu hedefimize ulaşmak için ürün gamımızı alternatif teknolojilerle donatmayı ve Ar-Ge çalışmalarımızı artırmayı planlıyoruz. Açacağımız yeni fabrikanın devreye girmesiyle birlikte üretim kapasitemizi tam dört kat artıracağız” dedi.