“Havacılık Sektöründe İş Sağlığı & Güvenliği ve Emniyet Yönetimi” konulu konferans, Beykoz Üniversitesi ve TAV Havalimanları İşletmeciliği ile ortaklaşa gerçekleştirildi. 

Havacılık sektöründeki iş sağlığı ve güvenliği konusunun ele alındığı konferansta, akademisyenler ve sektörden önemli yöneticiler konuşmalarında kilit noktalara değindiler.

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Beykoz Üniversitesi’nde iki oturumdan oluşan konferansın TAV Fraport Terminal İşletmeciliği Yönetim Sistemleri Müdürü Dr. Musa Güngören moderatörlüğünde yapılan ilk oturumunda, ‘Havacılık Sektöründe İş Sağlığı & Güvenliği Yönetimi ve Uygulamaları’ konuşuldu.

Moderatörlüğünü TAV İstanbul Terminal İşletmeciliği İş Sağlığı & Güvenliği ve Çevre Müdürü Emrah Gürer’in yaptığı konferansın ikinci oturumunda ise, ‘Havacılık Sektöründe SMS (Emniyet Yönetim Sistemi) ve Uygulamaları’ gündeme taşındı.

KONFERANSIN GELENEKSELLEŞMESİ PLANLANIYOR

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü yaptığı konuşmada 21 ülkede 76 havalimanında faaliyet sunduklarını dile getirerek, havacılık sektörünün her ülke için stratejik bir önem taşıdığını ve küresel standartlar barındırdığını vurguladı.

Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman ise iş birliği ile gerçekleştirilen konferansın önemine değindi ve konferansı gelenekselleştirmek istediklerini kaydetti.