Gebze merkezli, 2004 yılından beri hareket kontrol sistemleri alanında faaliyetlerini sürdüren Berta Otomasyon firmasının Kurucusu İsmail Öztürk, COVID-19 teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Öztürk’ün vefat haberini, Berta Otomasyon Yöneticisi Emine Batı şu şekilde duyurdu: “Kardeşim, arkadaşım İsmail Öztürk'ü kaybettik. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. Güzel bir insanı, kötülüğe iyilikle karşılık veren birini yitirdik. Üzgünüm. Bu dünyadan bir güzel insan geldi, hayatlarımıza güzellikler bıraktı ve gitti.”  

Optimum Mekatronik İş Geliştirme Yöneticisi Mustafa Metin Tamer ise paylaşımında, vefatını şu sözlerle paylaştı: “Maalesef büyük üzüntüyle İsmail Öztürk Ağabey'in vefat haberini aldık. İsmail Bey'in kurucusu olduğu Berta Otomasyon Yöneticisi ve İsmail Bey’in Uludağ Üniv. Elektronik Müh. sınıf arkadaşı Emine Batı Hanım vefat haberini duyurmuş. Dün yoğun bakımda olduğu ve kan arandığı bilgisini paylaşmıştık. Mekânı cennet olsun. Ailesine-sevenlerine Berta Otomasyon ekibine sabırlar diliyor, taziyelerimi sunuyorum.” 

ST Endüstri Medya ailesi olarak biz de merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm endüstri camiasına başsağlığı dileriz.