SEO VIBES ON TOUR İSTANBUL : DİJİTAL DÜNYANIN UZMANLARI SEO VIBES ON TOUR İSTANBUL : DİJİTAL DÜNYANIN UZMANLARI

Antalya, Isparta ve Burdur'un iş dünyası, iş birliğini artırmak ve Türkiye ekonomisine daha fazla katkı sağlamak hedefiyle "Batı Akdeniz Ticaret Buluşması"nda buluşacak

BULUŞMA, 26-27 MAYIS'TA ANTALYA'DA GERÇEKLEŞECEK

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Başkanı Davut Çetin, ATSO'nun önderliğinde valilikleri, belediyeleri, kamu kurumları, oda ve borsaları, üniversiteleri ve iş insanları örgütleri iş birliğinde "Batı Akdeniz Ticaret Buluşması"nı gerçekleştireceklerini bildirdi.

Söz konusu buluşmanın Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi'nde 26-27 Mayıs'ta düzenleneceğini aktaran Çetin, bölgede iş birliği kültürünün gelişmesini ve yerel ticaretin güçlenmesini hedeflediklerini ifade etti.

"HEDEFİMİZ, KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLERDE İŞ BİRLİĞİ GELİŞTİRİLMESİ"

Davut Çetin, bölge ekonomisinin daha yüksek katma değer üretmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getirerek üç ilin birbiriyle ticaret yapabileceği imkanların oldukça fazla olduğunu söyledi.

Bölgedeki şirketlerin birbirleriyle yüz yüze görüşmeler yapacağı bir alan oluşturacaklarını kaydeden Çetin, "İki gün boyunca bölge içi ticaret ve yatırım imkanlarının geliştirilmesini planlıyoruz. Sektörlerin birbirlerini tamamlayıcı alanlarını görmeleri, tedarik zincirinde birbirleriyle ilişkileri artırılarak ticari ve sanayi kapasitesinin geliştirilmesi ve bu şekilde ileri teknoloji ile katma değeri yüksek ürünler için iş birliği imkanlarının geliştirilmesini hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

"ÖNEMLİ KONULAR ELE ALINACAK, GÖRÜŞMELER YAPILACAK"

ATSO ve BAGEV Başkanı Çetin, etkinlikte dijital dönüşümden yeşil dönüşüme, inovasyondan yeni dünya düzeninde girişimciliğe kadar birçok konuda oturumların düzenleneceğini, ayrıca oda, borsa, üniversite, girişimcilik merkezleri ve devlet destekleri sağlayan kurum ile kuruluşların stantlarının yer alacağını bildirdi.

Bölgedeki şirketlerin dijital dönüşüm süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla "e-ticaret sokağı" bölümü oluşturduklarını da aktaran Çetin, "Şirket temsilcilerini ve genç girişimcileri, önde gelen e-ticaret firmalarının temsilcileriyle bir araya getireceğiz." diyerek sözlerini noktaladı. (AA)