Bu yıl yedincisi gerçekleşen Bosch Güvenlik Sistemleri İş Ortakları Buluşması, Türkiye, Türkmenistan ve Azerbaycan’daki Bosch iş ortaklarını bir araya getirdi. Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı Steven Young’ın da katıldığı törende, 2017 yılında en başarılı performansı gösteren Bosch Güvenlik Sistemleri iş ortakları ödüllendirildi.

Bosch’taki dijital dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalar yapan Steven Young, “Bosch, dijital dönüşüm konusunda öncü şirketlerden biri. Ürünlerimizi internet erişimli hale getirmek, yazılım uzmanlığımızı artırmak için çalışıyoruz. Şu anda dünya çapında 25.000 yazılım mühendisimiz var ve bunların yaklaşık 4.000'i sadece Nesnelerin İnterneti üzerinde çalışıyor. İkinci adımda mevcut sektörlerde ekosistemleri dijital hale getirirken, aynı zamanda sanayi, binalar, güvenlik ve enerji için mobilite sistemleri tedarik ediyor ve bunların hepsini birbirine bağlıyoruz” diye konuştu.

Bosch Güvenlik Sistemleri Ülke Direktörü İlke Frenkel de “Geçen yıl gerçekleşen çift haneli büyüme oranı, iş ortaklarımızla birlikte aynı hedefe yürümemizin getirdiği bir başarı. 2018 yılından da beklentimiz yüksek. Bosch ailesinin değerli bir parçası olan iş ortaklarımızla birlikte yeni hedeflerimize ulaşacağımıza dair inancımız tam” diyerek, iş ortaklarına teşekkür etti.

Bosch Bina Teknolojileri EMEA Bölgesi Kıdemli Satış Başkan Yardımcısı Koen Rommel’in, EMEA bölgesiyle ilgili genel değerlendirme sunumundan sonra, Bosch Bina Teknolojileri EMEA Bölgesi Satış Başkan Yardımcısı Hanno Vogels, Bosch’un Nesnelerin İnterneti vizyonu hakkında yaptığı sunumda video analiz sistemlerindeki trendleri ve Akıllı Şehir konsepti hakkında bilgiler verdi. Bosch Güvenlik Sistemleri’nin iş kollarından sorumlu ürün yöneticileri olan Sinem Özdemir, Onur Sönmez ve Fatih Şekeroğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşen panel oturumunda, yeni teknoloji ve ürünler interaktif ve eğlenceli bir içerikle desteklenerek konuşuldu. Bosch İnsan Kaynakları İş Ortağı Simel Uz’un, Bosch’un Çeşitlilik vizyonu ve iş hayatı üzerine avantajları hakkında yaptığı sunum da katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Törende, ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Ufuk Özkan’ın sunumuyla gerçekleştirilen ‘Ben Bilmem Bayim Bilir’ yarışmasında katılımcılar, Güvenlik Sistemleri ile ilgili hazırlanan etaplarda yarışırken keyifli vakit geçirdi. Gala yemeğiyle devam eden etkinlik sonunda yapılan ödül töreninde 12 ödül sahiplerini buldu.