İSTANBUL (AA) - Kincentric Best Employers 2019 Programı kapsamında gerçekleştirilen"Türkiye'nin En İyi İşyeri" ödülü sahiplerine verildi. Aygaz, "Kincentric Türkiye Best Employer" ödülünü "Bağlı Kılan Liderler", "Çeviklik" ve "Yetenek Odağı" alanlarında ödüle layık görüldü..

Aygaz'ın konuyla ilgili açıklamasına göre, insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı konusunda dünyanın ileri gelen şirketlerinden Kincentric'in 50 seneyi aşkın çalışanlarla yaptığı ve iş yeri mükemmelliğini ölçümlediği araştırmalar kapsamında, 2019 senesinde  "Türkiye'nin En İyi İş Yeri Kincentric Best Employer" ödülünü alan şirketler belirlendi.

Çalışan bağlılığının yanı sıra "Çeviklik, Bağlı Kılan Liderlik ve Yetenek Odağı" endekslerine göre yapılan sıralamada Aygaz da yer alarak ödüle değer görüldü.

Dünyada 20 senedir yürütülen Aon Best Employer Programı, 78 farklı pazarda uygulanıyor. Son 5 senede 4 binin üzerinde farklı şirketin dahil olduğu programla, 15 milyon çalışana ulaşılarak çalışanların görüşleri doğrultusunda en iyi iş yerleri belirlendi. Türkiye'de 2006 senesinden beri uygulanan Kincentric Best Employers Programı, en geniş katılımlı iş yeri araştırması olarak görülüyor.

2019 Best Employers Programı'nda, Kincentric Türkiye'nin veri tabanında bulunan 50 farklı sektör ve toplam 400 şirket arasından yaklaşık 200 şirket değerlendirildi. Çalışanları için en iyi çalışan deneyimi ve iş yeri ortamını sunan 32 şirket (60 bin çalışan) kendi çalışanları tarafından "Kincentric Best Employer En İyi İş yeri" olarak ödüllendirildi. Bu değerlendirmelere göre, Aygaz da "En İyi İş Yeri" ödülünü alanlar arasında yer buldu.