Farmasi, İstanbul Ömerli’de yer alan fabrikasıyla aynı mekanda inşa edilen yeni Farmasi Plaza binasının açılışını törenle gerçekleştirdi. Avrupa’nın en büyük entegre üretim tesisinin ve yeni plazanın yer aldığı dev tesise “FarmasiCity” adı verildi.
3 bin metrekare alan üzerinde kurulan plazada, gym ve lounge alanları ile çalışanların gündelik iş yoğunluğundan çıkabileceği rahatlama alanları bulunuyor. Altı ayda tamamlanan merkez, satış, pazarlama, insan kaynakları, lojistik ve tedarik zincirini aynı çatı altına topluyor.

HEDEF İLK 10’A GİRMEK

Dünyanın en büyük 10 kozmetik firmasından biri olma hedefi taşıyan marka, en büyük atılımlarından birini de Amerika’da yapıyor. Marka, 2021 yılının sonlarında Miami, Florida'da 26 milyon dolarlık bir operasyon merkezi ve kampüs açılışı da yapacak. 
Türkiye’de yeni plazalarını açmanın ve tesislerini daha da büyütmenin gururunu yaşadıklarını belirten Farmasi’nin Yönetim Kurulu Üyesi Emre Tuna, Amerika’da da hızlı ama güvenli bir şekilde büyümeye devam ettiklerini söyledi. Tuna, yeni hedeflerinin bu yıl Kanada, Meksika ve Almanya pazarına giriş yapmak olduğunu da sözlerine ekledi.