İSTANBUL (AA) - ASKON'un Yeni Genel Başkanı Aydın, piyasa oyuncularının, Türkiye’nin ulusal hedefleri doğrultusunda, dönüşümlerini yapmak zorunda olduklarını bildirdi.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Başkanı Orhan Aydın, piyasa oyuncularının, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı 2023’ü, İstanbul’un fethinin 600. Yılı 2053 ve Malazgirt’in bininci yıl dönümü olan, 2071’in bilincinde davranarak, bunun gerektirdiği dönüşümleri yapmak zorundalar." şeklinde konuştu.

ASKON’UN YENİ DÖNEM MİSYONU…

Aydın, ASKON’un yeni dönem görevinin, dünya tarihinde görkemli bir yeri bulunan büyük Türkiye ülküsüne uygun dönüşüm ve gelişimi gerektirdiğini söyledi.
Aydın, küresel ticarette Türkiye’nin hak ettiği yerde olabilmesi için, tarihten gelen gücünü kullanması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu: “Yüksek katma değerli, ileri teknolojide üreten, işsizliği en alt seviyeye indirmiş, açıkladığı ihracat rakamlarına ulaşmış bir Türkiye’ye ulaşmak mecburiyetindedir.

ASKON: HER BİR ŞİRKET GÜÇLENMEK ZORUNDA!

ASKON küresel ticaretteki devinime ve ileri teknolojiyle dönüşen, içeriğinin dışsal ifadesine göre, her birimiz, kendimizi daha çok geliştirip, güçlendirmeye mahkûmuz."