İSTANBUL (AA) - Türk kahvesinin lezzeti ve kokusu, Arzum OKKA'nın en yeni ürünleriyle Frankfurt Messe’de gerçekleştirilen "Ambiente 2020 Fuarı"nda sergileniyor.

Konuyla ilgili olarak Arzum tarafından yapılan açıklamaya göre, fuarda tasarım ve teknolojisiyle dikkatleri üzerine çeken Arzum OKKA ailesinin en yeni üyeleri kahveseverlerle bir araya geliyor.

Açıklamada şöyle denildi: "Global yolculuğuna hızla devam eden ve bugün dünyanın 40 ülkesinde adından söz ettiren Türkiye'nin öncü elektrikli ev aletleri markası Arzum, Arzum OKKA Ailesi ile fuardaki yerini aldı. Doğrudan fincana servis ve kendi kendini yıkayabilme özellikleriyle bir ilk olan Arzum OKKA, Türk kahvesinde bir devrim yaratıyor. Her geçen gün aileye yeni üyeler ekleyen marka, en yeni üyelerini de ziyaretçilerle buluşturuyor. Kavrulma biçimi, pişirilme şekli ve sunumuyla 5 asırlık bir hikayenin kahramanı olan Türk kahvesi ile katılımcılara keyifli bir mola sunuyor." 

Açıklamaya göre, ilk defa Ambiente 2020 Fuarı'nda gösterilen Arzum OKKA Grandio Duo, Türk kahvesi ikramlarının en zahmetsiz ve keyifli halini sunuyor.