İSTANBUL (AA) - Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Güler Sabancı, topluluk olarak normalleşme adımlarının atıldığı bu süreçte kriz yönetiminden "değişim yönetimi" aşamasına geçtiklerini söyleyerek, "Şimdi bize yakışan, sağlık tedbirlerinden asla taviz vermeden, akıllı ve planlı bir şekilde yeni dönemi yönetmektir." şeklinde konuştu..

Sabancı Holding tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Güler Sabancı, topluluk çalışanlarına koronavirüs (Kovid-19) ve sonrası döneme ilişkin görüşlerini bir video mesajla iletti.

Sabancı, mesajında, topluluğun bu dönemde iyi bir sınav verdiğini, belirtti.

Bugünlerde hayatlarının en sıra dışı dönemini yaşadıklarını, bu sürecin kimse için kolay olmadığını dile getiren Sabancı, "Kendiniz, aileleriniz, sevdiklerinizle ilgili yaşadığınız kaygıların ve sıkıntıların farkındayız. Ama tüm kaygılarınıza rağmen, sorumluluklarınızı aksatmadan, işinize içtenlikle sahip çıktığınızın da son derece farkındayız. Her zamankinden daha zorlu şartlarda, hayatın aksamaması için gece gündüz tam bir seferberlik ruhuyla çalışan, her bir Sabancı çalışanına tek tek teşekkür ediyorum ve hepinizle gurur duyuyorum." şeklinde konuştu.