Ar-Ge merkezi sektörün gelişimine katkı sağlayacak

Tat Gıda CEO’su Arzu Aslan Kesimer, Tohum adını verdikleri Ar-Ge merkezlerinin sektörün gelişimine katkı sağlayacak bir merkez olarak kurgulandığını söyledi.

Ar-Ge merkezi sektörün gelişimine katkı sağlayacak
Endütri 4.0

Kesimer, Bursa Mustafakemalpaşa’da kurulan Tat Gıda Tohum Ar-Ge Merkezi’nin “Tohumdan Geleceğe” sloganı ile çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, merkezlerinde 20 Ar-Ge personelinin görev aldığını belirtti.

Tüketicilerinin iç görüsüne kulak verdiklerini ifade eden Kesimer, “İç görü ve inovasyon kültürümüzle çalışmalarımızı gerçekleştireceğimiz Ar-Ge merkezimizle sektöre yeni kategoriler, yenilikçi ürünler ekleyeceğiz.” dedi.

“HER ADIMDA KENDİMİZİ SORGULUYORUZ” 

Tat Gıda’nın Tohum Ar-Ge Merkezi, gıda, tarım, teknoloji, ambalajlama, tüketici ve beslenme başlıkları altındaki çalışmalarını üniversite iş birlikleriyle ve alanında uzman akademisyenlerle sürdürecek. 

Kesimer, Ar-Ge merkezlerinin hedefleri ile ilgili olarak, “Üniversite iş birliklerini yaygınlaştırmanın, ortaklı projeleri artırmanın ve yenilikçi ürünler geliştirmenin yanında, Tohum Ar-Ge Merkezimiz ile tüketici ihtiyaç ve beklentilerini anlayarak, güçlü iş birlikleriyle yenilikçi fikir ve projelerin gelişimine ortam sağlayarak tüketicisine değer katan, fark yaratan ürün ve süreçler geliştirmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

Tat Gıda’nın köklü üç markayı bünyesinde bulundurduğunu kaydeden Kesimer, firma olarak her adımda işlerini daha iyi yapmak ve tüketicilerini daha mutlu etmek için kendilerini sorguladıklarını dile getirdi.   

Kesimer, sözlerini şöyle tamamladı: “Değişimin altında ezilmemek için onu yönetmek gerekiyor. Bu da dünyayı anlamakla, çağa ayak uydurmak ve değişmekle oluyor. Tohum Ar-Ge Merkezimizi tam da bu amaçla kurduk. Bu merkez sektörün gelişimine katkı sağlayacak bir merkez olarak kurgulandı.”


 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2018, 14:31
YORUM EKLE

Proses Zirvesi

Robot Yatırımları

Dergiler
Partnerler