T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-Ge merkezi ile boya sektöründeki yeniliklerine devam eden AkzoNobel Marshall, sektörün gelişimi için katkı sağlamaya ve müşterilerine sunduğu etkin hizmetleri artırmaya devam edecek.

Merkezdeki altyapı olanaklarını ve insan kaynağını artırmayı amaçlayan firma, iki projenin yanı sıra gerek yurtiçinde gerekse yurtdışındaki projeleriyle bilinirliğini artıracak.

ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİNİN ÖNEMİ

Firma, üniversite-sanayi iş birliği doğrultusunda yapılacak ortaklaşa çalışmalar ile ilgili kaynaklara erişimin kolaylaşması ve fazlalaşması sayesinde inovatif ve tüketici taleplerine yönelik ürün ve hizmetlerle sektörün gelişimine katkısını artırmayı hedefliyor.

“SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YENİLİKÇİLİK ÖN PLANDA OLACAK”

Belgeyi hak etmenin kendileri açısından büyük önem taşıdığını kaydeden AkzoNobel Marshall Genel Müdürü Mehdi El Bok, sahip olduklarını global bilgi ve deneyim ile sektörde tüketicilere he zaman sürdürülebilirliğin ve yenilikçiliğin ön planda olduğu ürün ve hizmetler sunacaklarını ifade etti.

Mehdi El Bok çalışmalar ile ayrıca uluslararası platformda boya sektörünün gelişmesine destek vermekten memnun olacaklarını söyledi.

“PAZARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ”

Geniş çaplı, dünyada bilinirliği artıracak projeler konusunda çalıştıklarını belirten firmanın Pazarlama ve Ar-Ge Müdürü Pınar Adabağ, Ar-Ge yaklaşımlarına yenilerini katmaktan dolayı şeref duyduklarını ve hem bugünkü hem de geleceğe ilişkin geliştirdikleri projeler ile kullandıkları ileri teknolojinin yararlarını pazarlarıyla paylaştıkları bilgisini verdi.