Zyxel Akademi Programı, Anadolu’daki dijital dönüşüm projelerine yoğunlaştı. Buna göre, Zyxel Türkiye’nin hayata geçirdiği Zyxel Akademi Programı, 2019’da Anadolu’nun dijitalleşmesine katkı sağlayacak. Her ölçekteki firmanın rekabet gücündeki artışın önemine vurgu yapan Zyxel Türkiye, Anadolu’ya çevirdiği rotası ile iş ortaklarının yetkinliklerinde artış sağlayacak. Konuyla ilgili açıklamaa yapan Zyxel Türkiye Kanal Müdürü Tuğba Şişik, sahadaki personellerinin güncel çözümler hakkında oldukça geniş bir bilgi birikimine sahip olduğunun altını çizerek “Projelerde doğru ürün ve teknoloji kullanımının müşteri memnuniyetini katlandırdığını biliyor ve buna hizmet etmek istiyoruz.” dedi. Şişik, hayata geçirecekleri dijital dönüşüm projelerinin, Türkiye’nin dijitalleşmesi için katkı sağlamayı hedeflediğinin de altını çizdi.

HEDEF 1000 SERTİFİKA 

Gelinen noktada Zyxel Akademi çatısında 10 farklı eğitim ve sınav içeriği bulunduğunun altını çizen Şişik, ürün ve çözüm bilgisini, teknoloji trendlerini ve başarıyla hayata geçirilen projelerinin anlatıldığı bu özgün içeriklerin, iş ortaklarını bir sınava tabi tutacağını da söyledi. Bahsi edilen sınavların ise azami üç giriş hakkı tanındığını da söyleyen Şişik, sürecin sonunda başarılı olanların sertifika almaya hak kazandığını da sözlerine ekledi. Şişik, hedeflerinin 2019 yılı sonuna kadar bin iş ortaklarının sertifika alması olduğunu da kaydetti.

İLK DURAK ADANA

Her firmanın kendine has dijital dönüşüm reçetesinin olması gerektiğinin altını çizen Zyxel Türkiye Kanal Müdürü Tuğba Şişik, 2018 yılında hayata geçirdikleri partner programlarının beklentilerinin fazlasıyla üzerinde başarı ile sonuçlandığını hatırlattı. Bu yıl özellikle Anadolu’da saha çalışmaları yapacaklarını vurgulayan Şişik, ilk duraklarının Adana olacağını söyledi. Adana’nın dışında Bursa, Diyarbakır, İzmir, Gaziantep, Trabzon ve Konya gibi birçok çeşitli illerde de etkinlikler organize edeceklerini belirten Şişik son olarak, Road Show kapsamında pilot çalışma olarak bu dokuz ili belirlediklerini de sözlerine ekledi.