Türkiye'nin en başarılı internet sitesi ve web uygulamalarının belirlendiği 16. Altın Örümcek Web Ödülleri, Tim Maslak Show Center'da gerçekleşen görkemli ödül töreniyle sahiplerini buldu.

Firmaların dijital dönüşüm yolculuğundaki ihtiyaçlarını doğru partnerlerle birleştirerek etkin bir ekosistem oluşturan KoçSistem, "Geleceği Keşfet" söyleminden kuvvet alarak daha dinamik hale getirdiği resmi web sitesi ile "Bilişim ve Teknoloji" kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.
Öncesinde yapılan oylamalarla "Halkın Favorisi" seçilen KoçSistem, aldığı ödüllerle geceye imasını attı. Her iki ödülü KoçSistem adına Segment Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Esra Başer teslim aldı.

Ödüller için 5-28 Eylül'de arasında gerçekleşen halk oylaması neticesinde 33 bine yakın tekil kullanıcı toplamda 200 bin oy kullandı. Oylama sonucunda, "Halkın Favorisi" seçilen KoçSistem'in web sitesi, farklı sektörlerin dijital dönüşüm taleplerine yanıt veren mesajları, kaliteli görsel tasarımı, dünyadaki ve Türkiye'deki teknoloji trendlerini takip eden nitelikli içerikleri ile "Bilişim ve Teknoloji" kategorisinde birincilik ödülünün sahibi olmaya hak kazandı.