Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından başarılı sürdürülebilir iş modellerini ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri'nde Allianz Teknik’e sürdürülebilirlik ödülü verildi.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Allianz Türkiye Risk Mühendisliği ve Allianz Teknik Direktörü Dr. Ceyhun Eren,  Allianz Teknik’i Deprem ve Yangın Test ve Eğitim Merkezi'ni, Türkiye’deki en önemli risklerin başında gelen deprem ve yangın tehlikelerine karşı toplumsal risk farkındalığını artırmak, güvenli yapılar inşa edilmesine katkıda bulunarak sürdürülebilir bir gelecek yaratmak amacıyla hayata geçirdiklerini söyledi.  Allianz Teknik’in gerek üniversite-özel sektör, gerekse konularında uzman firmaların sektördeki en iyi uygulamalarını tek bir çatı altında toplayan son derece başarılı bir örnek olduğunu belirten Eren, gerçekleştirecekleri deprem ve yangın testleriyle birlikte düzenleyecekleri uygulamalı eğitimler ile toplumun her zaman yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

SÜRDÜRÜLEBİLİR İŞ MODELLERİNE GEÇİŞİ HIZLANDIRMAYI HEDEFLİYOR

Bu yıl yedincisi düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri, kurumların ekonomik, çevresel ve sosyal etkilerini proaktif olarak ele alıp yöneterek önemli etkiler yaratmış projelerini öne çıkarmayı ve geniş kitleler ile paylaşmayı amaçlıyor. Bu projelerle sürdürülebilir iş modellerine geçişin hızlandırması hedefleniyor.