İSTANBUL (AA) - Alfa Romeo, yenilenen Giulia ve Stelvio Quadrifoglio’yu, internet üzerinden gerçekleştirdiği tanıtım toplantısıyla sergiledi.

Alfa Romeo tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, marka, DNA’sının heyecan verici sembolü olan Quadrifoglio mirasını devam ettiren Giulia ve Stelvio Quadrifoglio modellerinin 2020 model yılına ait versiyonlarını, düzenlediği online basın toplantısıyla ilk defa tanıttı.

510 HP gücündeki 2.9 V6 Bi-Turbo motorlarıyla hız kesmeyen Giulia ve Stelvio Quadrifoglio ikilisi; yeni teknoloji, bağlanabilirlik ve güvenlik özellikleriyle gücüne güç kattı.

Yenilenen Giulia ve Stelvio Quadrifoglio, güncellenmiş arayüz tasarımı ve araç performasıyla ilgili özel menüye sahip yepyeni dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemine kavuşurken, Seviye 2 otonom sürüş özellikleri sunmasıyla da fark yaratıyor

Alfa Romeo’nun en sportif ikilisinin 2020 model yılına ait versiyonları ayrıca, iç ve dış tasarımındaki yeni ve özel detaylarla da otomobil tutkunlarının tüm beklentilerini iddialı bir şekilde karşılamaya da devam ediyor.