İstanbul Avrupa Yakası'ndaki farklı konumlara akülü sandalye şarj istasyonu kuran CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 23'üncü istasyonu için Kanyon Alışveriş Merkezi ile iş birliğine gitti.
CK Enerji Boğaziçi Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, "Hayatı Aydınlat" projesiyle Kanyon'un giriş kapısına kurulan istasyon sayesinde engelli vatandaşlar akülü sandalyelerini günün her saati ücretsiz şarj edebilecekler.

ENGELSİZ HATTIN UZUNLUĞU 130 KİLOMETRE OLDU

Kanyon'da kurulan istasyonla İstanbul Avrupa Yakası'ndaki "engelsiz hattın" uzunluğunun 130 kilometreye ulaştığını belirten CK Enerji Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, şirket olarak attıkları her adımda sürdürülebilirlik esasına göre hareket ettiklerini söyledi. Bu kapsamda kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin tamamının sürdürülebilir ve kapsayıcı niteliğe sahip olduğunu ifade eden Bakal, projelerinin amacının engelli vatandaşların her noktaya rahatlıkla ulaşmasını sağlamak olduğunu aktardı. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda mümkün olduğunca çok kişiye ulaşmak için çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Bakal, yeni dönemde de insanların yoğun olduğu bölgeler başta olmak üzere istasyon sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi. (AA)