AKİŞ GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Türkiye perakende sektörünün dinamik yapısı ve bünyesinde barındırdığı yüksek potansiyelden dolayı değişimleri fırsatlara dönüştürecek olanaklara sahip olduğunu söyledi. 
Geleceğe ilişkin iyimserliklerini koruduklarını ve yatırım projelerine hız verdiklerini belirten Durusoy, İstanbul’un en güzel ilçelerinden Beykoz’da, tamamına yakını deniz manzaralı olan bir kısmı mülkiyetlerinde bir kısmı kâr karşılığı olarak anlaştıkları yaklaşık 45 dönüm bir arsa stokları olduğunu kaydetti. Buranın imar planı ile ilgili düzenlemenin 2021 yılı içinde tamamlanmasını beklediklerini ifade eden Durusoy, sonrasında burayı maksimum fayda sağlayacak şekilde değerlendireceklerini kaydetti. 

LONDRA’DA YATIRIMLARI VAR

Caddebostan sahilindeki projeleri için de imar planlarının netleşmesi ve ruhsatlandırma çalışmaları sonrası inşaat faaliyetlere başlayabileceklerini aktaran Durusoy, ayrıca Londra’da bulunan küçük bir yatırımları olduğunu söyledi. Durusoy, tipik bir kentsel dönüşüm projesi olarak tanımlayabilecekleri bu yatırımın da gerekli izinler alındıktan sonra hızlıca inşaat faaliyetlere başlamasını öngördüklerini sözlerine ekledi.