İSTANBUL (AA) - Tayvan Dış Ticareti Geliştirme Konseyi (TAITRA) Başkanı olan Walter Yeh, makinenin endüstri 4.0'a otomasyonu ve uygulamasının yükselen bir trend olduğunu söyleyerek, “Akıllı imalat pazarının 2020'de 214 milyar dolardan 2025'te 384 milyar dolara ulaşması bekleniyor.” şeklinde konuştu.

Tayvan Gelişmiş Akıllı Makine Çözümleri Sanal Fuarı, düzenlenen online basın toplantısı ile kapılarını. Sanal fuarda Tayvan'ın “Taiwan Excellence” ödüllü önde gelen akıllı makine şirketlerinden sekizi en gelişmiş akıllı üretim çözümlerini sergiliyor.

Sanal fuara, Tayvan Akıllı Makineleri sektörünü temsilen HIWIN, FFG (Feeler), Solomon, Manford, Chin Fong, Grintimate, Tong Tai ve She Hong (Hartford) şirketleri katıldı. Fuarın açılışında düzenlenen toplantıda 50 “Taiwan Excellence” ödüllü markanın 60 ürünü sergilendi. Hassas bileşenler, dijital olarak kontrol edilen takım tezgahları, otomasyon ekipmanları ve akıllı kontrol sistemleri dahil olmak üzere şirketlerin ürün ve çözümleri sergilendi.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Walter Yeh, Almanya, İngiltere, Polonya, Rusya, Türkiye, Japonya, Hindistan, Tayland, Malezya, Endonezya, Filipinler ve Vietnam'dan sektörden ve medyadan katılımcıların olduğunu aktardı.

Yeh, makinenin endüstri 4.0'a otomasyonu ve uygulamasının, makine endüstrisinde artan bir trend olduğuna dikkat çekerek, akıllı imalat pazarının 2020 yılında 214 milyar dolardan 2025'te 384 milyar dolara ulaşmasının beklendiğini belirtti.k ekran, işlem sırasında programlamayı daha kolay ve daha hızlı hale getiriyor.