Yıldız Entegre, 1890 yılı itibariyle kereste ticareti ile Trabzon’da iş hayatına girmiş bir firmadır. Daha sonradan kazandıkları deneyimler ile 1982 yılında alınan kurumsallaşma kararı ile orman ürünleri sektöründe dünya çapında bir firma olmayı başardı.

Biz buradayız ve yeniliğin peşinden koşarız düşüncesi ile ön plana çıkan firma, günümüzde Türkiye’nin en büyük 50 sanayi şirketinden birisi haline gelmiştir. Ayrıca dünyada orman ürünleri sektöründeki ilk 10 şirket arasında yer alır.

Toplamda 7 üretim tesisi ile 1.725.000 m²’ den fazla kurulu alanda çalışmalarını gerçekleştiren firma toplam 12.000 m3/gün levha üretim kapasitesine sahiptir. Yıldız Entegre bu çalışmalarını ‘Doğaya ve insana saygı’ ilkesini ön planda tutarak hayata geçirir.

Yıldız Entegre “Bugün ürettiklerimiz, yarınlarımızı tüketmesin” anlayışıyla doğanın estetiğine uygun olarak, MDF, MDFlam, sunta, suntalam, laminat parke, boyalı levha (mdf, sunta), kapak panel, lak panel, mdf kapı, kapı paneli, emprenyeli dekor kağıdı ile tutkal üretimi gerçekleştirmektedir.

YILDIZ ENTEGRE HOME

Yıldız Home, yaşadığınız alanları güzelleştirmek için doğanın muhteşem güzelliğini evlerinize taşımak için çalışıyor. Yıldız Home kategorisi ile evlerinizin kapı ve parkede kalite ile tanışmasına yardımcı oluyor.

Yıldız Home, eşsiz kapılar ile tanışmanız için Variodor markasını yaratmıştır. Variodor markası ile meydana getirilen her kapının her an tadı farklı olan bir ortama açılmasını ister. Ve bu kapıların ardında sizlerin nitelikli fikirler ile karşılaşmanızı sağlamak en önemli hedeflerinden biridir.

Diğer yandan Varioclic, Terraclick, Soft Series ve Smartclick markaları ile üretilen her parkenin hayatın tadını çıkarabileceğiniz zeminler yaratmasını kendisine görev bilmiştir.

Yıldız Home’un ürün çeşitliği ve hizmet kalitesi ile evlerinize doğanın sonsuz enerjisini taşır. Huzur, mutluluk, samimi ve güzel günler geçirmenizi sağlar.

YILDIZ ENTEGRE TREND

Yıldız Trend kategorisi ile mobilya tasarım ve iç mimarlık dünyasının temel direklerinden biri haline gelmiştir. Farklı ürün gruplarındaki sizlere sağladığı dekor ve yüzey çeşitliliği ile hayal gücünüzün yarattığı ürünleri, yaşayan mekânlara dönüştürmek için doğmuştur. Profesyonellerin dekorasyon ve tasarım konusunda ilk tercihi Yıldız Trend kategorisinde MDFlam, suntalam, kapak panel, lak panel, boyalı levha üretilen ürünlerdir.

Hayal edilenler Yıldız Trend kalitesi farklı ile hayata getirilir.  Mobilyaların, mutfakların ve mekanlarda ahşap dokusu ile doğanın tutkusunu yansıtmasını sağlar.

YILDIZ ENTEGRE MASTER

Ben bu işin ustasıyım diyen kişilerin en kaliteli ürünleri kullanabilmeleri için Yıldız Master kategorisini yaratılmıştır. Yıldız Master, kapı paneli, ham mdf ve ham sunta ürün grubunda her durumda en iyisini sizlere sunmak için var edilmiştir.

Yıldız Master, sağlam duruşu ve geleneksel yapısı ile orman ürünleri alanındaki gücünü Yıldız Entegre’nin uzun yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan engin tecrübesinden almaktadır. İhtiyaçlarınızı öngörerek sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır.