BALIKESİR (AA) -  Gönen Kapalı Pazar Yeri'nde 173 firmanın yaklaşık 550 markaylayer aldığı fuarda sergilenenler arasında zirai mekanizasyon, traktörler, tarım makineleri, gübre, tohum, fide, fidan, zirai ilaçlar, hayvancılık, hayvani üretim makineleri, hayvancılık ekipmanları, yem sektörü ve ambalaj gibi ürün grupları  yer alıyor.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, fuarın açılışı sırasında yaptığı konuşmasında ,  Gönen'in tarımsa konusunda son derece önemli bir bölge olduğunu vurgulayarak, tarımsal üretimin çeşitlendirmesi gerektiğine dikkat etti.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ise fuarla birlikte Gönen'in marka değerini yükseltmeye sürdüreceklerini belirterek,  katılımcı tüm firmalara teşekkür etti.

Açılışına Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, Gönen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hayrullah Işıktaş, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çiftçilerin katıldığı 9. Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 7 Nisan'a kadar 10.00 ila 20.00 saatlerinde açık olacak.