Büyükçekmece’de inşa edilen Demir Life projesinde lansman öncesi satış oranı yüzde 45’e ulaştı. 52 bin metrekarelik arazi üzerinde yer alan projede yaşam, Nisan 2023'te başlayacak.
Projenin 8 aylık sürede elde ettiği başarılı satış performansıyla da fark yarattığına dikkat çeken Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Büyükçekmece’deki 52 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen projelerinin 821 daire ve 52 dükkândan oluştuğunu belirtti. 47 bin metrekarelik yeşil alanıyla doğanın içinde izole yaşam ortamı sunan projelerinde 1+1’den 5.5+1’e kadar farklı büyüklükteki daire seçenekleri sunduklarını söyleyen Demir, Golf ve tenis sahasını barındıran projelerinin 5 yıldızlı tatil köyü konseptinde tasarlandığını vurguladı. 

PRESTİJLİ YAŞAM ALANI YENİDEN TANIMLANDI

Projenin daha lansman öncesinde ciddi talep görmeye başladığını söyleyen Demir, projenin sahip olduğu sıra dışı peyzaj alanları, dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan açık AVM’si, kafe ve restoranları, golf sahası, tenis kortları, basketbol sahası, büyük küçük açık kapalı yüzme havuzları, hamam sauna, aquapark alanı, kreş, eğlence ve sağlıklı yaşam alanları, çok amaçlı stüdyo alanı, güneşlenme terası ve yürüyüş parkurlarıyla prestijli yaşam alanını yeniden tanımladıklarını belirtti. Demir, satışlarını teslim tarihinde tamamlamayı ve 2023 Nisan tarihinde de teslimlere başlamayı planladıklarını sözlerine ekledi.