Batı Nalburiye Hırdavat Elektrik Tekstil Makinaları, 1998’de Batı Limited adı ile Adil Alan ve Ahmet Koçyiğit’in Çorlu’da kurduğu bir şirket. Nalburiye ve iş güvenliğinden makina, mekanik, pnömatik ve hidrolik, elektrik ve teknik hırdavat konularında 50 bini aşkın ürün gamı ile müşterilerine malzeme tedariği sunuyor. Stok tutma ve çeşitlilik konusunda rakiplerinden geniş ürün gamı ile ayrılan Batı Nalburiye, sürekli artış gösteren alanındaki uzman personelleri ile hizmet ağlarını sürekli olarak genişletiyor.

Şirket, mekanik ve makine alanlarında buhar ürünler, hareket aktarıcılar, sızdırmazlık elemanları, su tesisat ürünleri, rulman ürünleri, paslanmaz fittins malzemeleri ve paslanmak çelik – cıvata bağlama elemanlarını bünyesinde bulunduruyor.

Şirket, elektrik ve otomasyon alanlarında ise ölçü aleti grupları, otomasyon ürünleri, şalt ürünleri, orta gerilim malzemeleri, ısı ve ısıtma grupları, redüktör ve varyartörler, iletişim grubu, havalandırma, kablo bağlantı elemanları, kablo taşıma sistemleri ve tesisat malzemeleri başta olmak üzere birçok farklı ürün grubunda da hizmet sunuyor.

Teknik hırdavat konusunda el aletlerinden aşındırıcı ve kesici malzemelere ve hatta kesici ve delici malzemelerden PVC poliüretanlara kadar da pek çok farklı ürün grubunda hizmet veren şirket, pnömatik otomasyon alanında pnömatik ürünleri, akışkan ürünleri ve hidrolik ürünleriyle de müşteri beklentilerini karşılıyor.

Batı Nalburiye tüm bunların yanı sıra iş güvenliği ve nalburiye alanlarında ise PVC ve PPRC asit vana ve fittingsler, PVC, PPRC PE100 su malzemeleri, sanayi hortumları, inşaat malzemeleri, boya malzemeleri, iş güvenliği malzemeleri, yalıtım malzemeleri ve saraciye malzemeleri alanındaki ürünleriyle de müşterilerinin isteklerini karşılıyor.